«Αυτό είναι τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός από την Cosmote TV»

Η προκαταβολή της Cosmote TV σε περίπτωση που «κλείσει» το deal

Υψηλές οι οικονομικές απαιτήσεις του Τριφυλλιού για να κλειδώσει η τηλεοπτική στέγη.

Όπως είχατε διαβάσει στο newspao.gr, οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να παίξουν μεγαλύτερη… μπάλα στο τηλεοπτικό περιβάλλον έπειτα από την πρωταθληματική πορεία την περσινή σεζόν και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Όπως αναφέρει η Sportday ο Παναθηναϊκός ζητάει συμβόλαιο αντίστοιχο του Ολυμπιακού που είχε το υψηλότερο μέχρι και φέτος.

«Μόνο η COSMOTE TV δείχνει δραστήρια στον τηλεοπτικό χάρτη του νέου πρωταθλήματος της Super League. Οι αξιώσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο και η NOVA που απλά… παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το 1/2 του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν 2023-24. Η COSMOTE TV έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Παναιτωλικό και ΟΦΗ, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι κοντά σε συμφωνία με Λαμία και Βόλο για επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ κουβέντα έχει κάνει και με την Κηφισιά, εφόσον εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League.

Παράλληλα διαπραγματεύεται με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο. Αμφότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν πάνω – κάτω τα χρήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός, κοντά στα 15 εκ. για να ανανεώσουν. Κάπου εκεί… εμφανίζεται και η NOVA η οποια έχει μόνο τον Άρη «δεμένο» και προσπαθεί να μπει σφήνα για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Χωρίς συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ που τελείωσε η συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας που επίσης αξιώνει περισσότερα χρήματα. Ελεύθεροι και επομένως «άστεγοι» ακόμα τηλεοπτικά οι Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός. Οι τρεις πρώτοι ήταν στη NOVA και τα «λιοντάρια» ανέβηκαν φέτος.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News