Παναθηναϊκός: Στον... πάγο από το Τριφύλλι

«Δεν έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Μια από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι και η θέση του αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και τη νέα σεζόν ως βασικό τον Χουάνκαρ, όμως πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να βρουν κάποιον άξιο αντικατάστατη, ο οποίος να μπορεί να δίνει ανάσες στον Ισπανό.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος όμως μετά το πρόβλημα υγείας που απέκτησε, δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να βοηθήσει τη νέα σεζόν.

Γεγονός που ωθεί τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγει στην αγορά προκειμένου να φέρει έναν αριστερό μπακ που θα μπει από την πρώτη μέρα στην ομάδα και θα αρχίσει να προσφέρει.

Οι πράσινοι εξετάζουν την αγορά προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο παίκτη, καθώς δεν υπάρχει κάποιος επίσημος στόχος ακόμα.

Να αναφέρουμε ότι μέσα στους στόχους γι’ αυτή τη θέση ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μετά τα όσα έκανε στον τελικό Κυπέλλου Πολωνίας και την τρίμηνη τιμωρία του, οδήγησε τον Γιοβάνοβιτς να… παγώσει την υπόθεση και να τον βάλει στην «μαύρη λίστα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News