«Είμαστε προετοιμασμένοι για την αποχώρηση του Λινγκρ - Θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό»

Ανεβαίνει για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός - Οι απαιτήσεις της Σλάβια

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι επανήλθε με νέες δηλώσεις τονίζοντας πως ο Όντρεϊ Λινγκρ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Είμαστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να μην συνεχίσει στη Σλάβια ο Όντρεϊ. Εάν προστεθεί η αποχώρηση του σε εκείνη του Πίτερ (σ.σ.: Ολαγίνκα) θα χάσουμε το 1/3 των τερμάτων μας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, έχει φιλοδοξίες και θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό.  Δεν θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος, αλλά εάν εμφανιστεί μια επαρκής και ποδοσφαιρικά ελκυστική προσφορά ασφαλώς θα ήθελε να την δοκιμάσει.

Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε. Ειδικά με τον τρόπο που κινείται και τα σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η μπάλα πλέον βρίσκεται στη δική του πλευρά, η Σλάβια του έκανε την μέγιστη δυνατή πρόταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News