«Ο Ζέκα δεν θα αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη αν φύγει»

«Ο Ζέκα δεν θα αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη αν φύγει»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης μίλησε για την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη LIVE SPORT:

«Αν ισχυριστεί κάποιος από τον Παναθηναϊκό ότι ο Ζέκα αποκτήθηκε για να παίζει βασικός (ή θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη αν εκείνος δεν αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης και αποχωρήσει) θα είναι λάθος.

Όμως ουδείς από τον Παναθηναϊκό δεν υπονόησε κάτι τέτοιο. Ο Ζέκα επέστρεψε γιατί πρώτα τον ήθελε ο Αλαφούζος και καταλυτικά, φυσικά, επειδή συμφώνησε ο Γιοβάνοβιτς.

Και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό γιατί αυτή η ομάδα έχει ανάγκη προσωπικοτήτων, με πείρα και αγάπη για το κλαμπ, για να τη βοηθήσουν τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

Ο Πορτογάλος υπήρξε πάντοτε ένας ΤΙΜΙΟΣ ποδοσφαιριστής. Και τώρα έτσι θα είναι. Όσα έχει ακόμα μέσα του θα τα καταθέσει 101% στο γήπεδο.

Αν αυτά αρκούν για τον καινούργιο Παναθηναϊκό που επιστρέφει στην Ευρώπη, θα φανεί. Όμως το Τριφύλλι με τις αυξημένες υποχρεώσεις έχει ανάγκη εμπειρίας.

Και ο Ζέκα μπορεί να του προσφέρει, εκτιμώ κάποια ποιοτικά λεπτά. Πέρα από αυτό όμως, στα αποδυτήριά του ξαναμπαίνει ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Και έχει τη μεταδοτικότητα να το “μεταφέρει” στους συμπαίκτες του. Το πάθος του ανδρός για το κλαμπ ξεχειλίζει και αυτό είναι πολύτιμο συστατικό.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News