Ξανά στο γραμματοκιβώτιο του Παναθηναϊκού ο Ντίμερς

Ξανά στο γραμματοκιβώτιο του Παναθηναϊκού ο Ντίμερς

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε μια περίπτωση παίκτη που τον είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Σε ρυθμούς ενίσχυσης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του έχοντας ως στόχο να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους πράσινους.

Ο λόγος γίνεται για τον Μαρκ Ντίμερς, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αριστερός εξτρέμ.

Ο 29χρονος άσος βρίσκεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα και σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για το Τριφύλλι, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση της μεσαίας του γραμμής.

Προς το παρόν κάτι επίσημο δεν υπάρχει κι αναμένουμε να δούμε πως η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή, θα χειριστούν την υπόθεση, τη στιγμή που ο παίκτης έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της β’ Γερμανίας και α’ Ολλανδίας.

Για την ιστορία ο Ντίμερς φέτος έχει 1 γκολ και 5 ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News