Παναθηναϊκός: Ο Κώτσιρας και η προοπτική του εξωτερικού
Ο Γιάννης Κώτσιρας -διαβάζουμε- ότι περιμένει στο ακουστικό του προτάσεις κι ότι το ενδεχόμενο να ανοίξει τα φτερά του για να βγει εκτός συνόρων τον ενδιαφέρει.
Σίγουρα το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο, το παιδί ξέρει πως σύντομα θα υπογράψει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του κι είναι λογικό να θέλει να εξασφαλιστεί. Είναι κακός παίκτης ο υψηλόσωμος μπακ; Όχι φυσικά.
Απλά έχει ταβάνι επιθετικά (κατά την ταπεινή μας άποψη) ενώ για μια ξένη ομάδα το συμβόλαιό του θα είναι αρκετά φτηνό.
Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να προσέξει. Οι Έλληνες δεν έχουν το τοπ όνομα εκεί έξω, συνήθως τους αποκτούν προπονητές που μετά απολύονται ή τεχνικοί διευθυντές που έχουν το δικαίωμα να κάνουν το δικό τους ελπίζοντας ότι οι κόουτς δεν θα θυμώσουν γιατί αποκτήθηκε κάποιος χωρίς τη συγκατάθεσή τους: μπορεί να τύχει, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.
Τεχνικοί διευθυντές και προπονητές δεν έχουν τις ίδιες προτεραιότητες. Οι πρώτοι φροντίζουν για τα οικονομικά, οι δεύτεροι αγχώνονται για τα αγωνιστικά, επιλέγοντας κατά βάση να χρησιμοποιούν παίκτες που εμπιστεύονται απόλυτα και προέρχονται από σχολές ανώτερες της δικής μας. Σχεδόν όλες δηλαδή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)