Παναθηναϊκός: Ο ερχομός του Ζέκα και η συνέχεια στο μεταγραφικό σαφάρι

Παναθηναϊκός: Ο ερχομός του Ζέκα και η συνέχεια στο μεταγραφικό σαφάρι

Ο Κάρλος Ζέκα γύρισε στον Παναθηναϊκό, όχι φανταζόμαστε για να γίνει βασικός, αλλά για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα προσφέροντας ως αλλαγή σε κάποια ματς.

Φυσικά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αλλά θεωρούμε δύσκολο να ποντάρει του χρόνου ο Ιβάν σε δύο 35άρηδες (τον Ελληνοπορτογάλο και τον Πέρεθ) σε μια τόσο κομβική θέση όσο είναι το 6.

Φέτος, μετά και την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κινηθεί γρήγορα σε μεταγραφές/ανανεώσεις για να είναι πανέτοιμος στα προκριματικά και στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Μόνο έτσι θα αναδείξεις την ευεργετική παρουσία του προπονητή για τρίτη σερί σεζόν. Η συνέχεια στο ποδόσφαιρο είναι το Α και το Ω.

Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει καλά το υλικό του, έχει τον κορμό που θέλει στα χέρια του και δεν χρειάζεται να ”χτίσει” από την αρχή, ούτε να βάλει βάσεις, μήτε να μάθει τα… βασικά στους ποδοσφαιριστές του.

Η δουλειά των προηγούμενων 24 μηνών σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να ανεβάσει επίπεδο τις λειτουργίες, αλλά θα χρειαστεί να προικιστεί και με καλύτερους παίκτες από τους περσινούς.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News