Το... συμβολικό συμβόλαιο του Ζέκα στον Παναθηναϊκό!

Ανακοινώθηκε ο Ζέκα

Ένα καλό συμβόλαιο υπέγραψε ο Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr ο Ζέκα θα εισπράξει 200 χιλ. ευρώ για τον χρόνο που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο οικονομικό , δεν είχε την παραμικρή απαίτηση, αφού επιθυμούσε διακαώς να τελειώσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Ο Ζέκα επέστρεψε σπίτι του!

«2.095 ημέρες πίσω η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει». Και δεν έσπασε ποτέ! Ας πέρασαν 6 χρόνια.

Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζέκα στο σπίτι του! Ο Κάρλος υπέγραψε το συμβόλαιο της επανόδου του στον Παναθηναϊκό και θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Πάτησε Ελλάδα το 2011 σε ηλικία 23 ετών με το διαβατήριο να γράφει Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες και εθνικότητα «Πορτογάλος».

Μετά από 249 συμμετοχές και έξι χρόνια με την πράσινη φανέλα -τα περισσότερα με το περιβραχιόνιο στο χέρι- και άλλα έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, ο Ζέκα, με ελληνική υπηκοότητα και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πλέον, γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Η φανέλα με το Τριφύλλι στην καρδιά, αυτή που τίμησε όσο λίγοι τον 21ο αιώνα, τον περιμένει.»

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News