Παναθηναϊκος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/5)

Παναθηναϊκός - Άρης

Κλείνει μπροστά στον κόσμο του με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos – Aris Live Streaming:

Δεν ταιριάζουν τα κατεβασμένα κεφάλια στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή το βράδυ (20:00) στη Λεωφόρο και οι φίλαθλοί του, παρά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, ετοιμάζουν αποθέωση στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, έμειναν στο -3 από την ΑΕΚ. Πλέον χρειάζονται ένα θαύμα για να πάρουν τον τίτλο. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που νικήσουν τον Άρη και παράλληλα η ΑΕΚ ηττηθεί από τον Βόλο στην «Αγία Σοφιά». Άπαντες στο Κορωπί γνωρίζουν ότι οι μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, όμως ξέρουν ότι ουσιαστικά οι ελπίδες τους είναι απειροελάχιστες.

Γι αυτό το λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα στον Πειραιά ξέσπασε λέγοντας «ότι εμείς χαρίσαμε το πρωτάθλημα κανείς δεν μας το πήρε», αφού τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη με ΑΕΚ (0-0), ΠΑΟΚ (1-1) και Ολυμπιακό (ήττα 1-0) οδήγησαν στην απώλεια της πρώτης θέσης.

.Super League Ελλάδα Live Streaming

Δεν αλλάζει εικόνα

Όπως είναι φυσικό η απογοήτευση στον Παναθηναϊκό είναι έκδηλη. Όμως άπαντες κοιτούν μπροστά και στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον Άρη σκέφτονται το «τρίποντο». Στόχος όλων είναι να κλείσουν με «χαμόγελα» μια σεζόν που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρωταγωνίστησε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι το τέλος και εξασφάλισε την έξοδό της στα προκριματικά  του Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιοβάνοβιτς θα ανακατέψει την τράπουλα, αφού υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να παίξει βασικός ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μεσοβδόμαδα υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου και υποσχέθηκε να αναλάβει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες. Διαθέσιμος είναι μετά την τιμωρία του ο Σένκεφελντ. Ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μαντσίνι και Κλαϊνχάισλερ.

Ο Άρης σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και αυτό αποδείχθηκε και με την εικόνα που εμφάνισε στο ματς της Δευτέρας που ηττήθηκε (1-2) από την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κανένα βαθμολογικό άγχος, αφού εξασφάλισαν την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.

Ωστόσο, οι παίκτες του Τόλη Τερζή για λόγους γοήτρου θα κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μετά τις τρεις φετινές ήττες από τους «πράσινους».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Τζήλος στη Λεωφόρο

Δεν κατάφερε τελικά να βρει elite διαιτητή η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο -μη διεθνή- Αντρέ Ναρκίσο στο VAR.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.

Το… σύστημα “Έλληνες στο χορτάρι-ξένοι στο VAR” φαίνεται ότι άρχισε να εφαρμόζεται από τώρα από τον Στιβ Μπένετ, παρότι φέρεται να έγινε προσπάθεια για να βρεθεί διαιτητής από την elite κατηγορία της UEFA για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου. Με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να βρίσκεται στο VAR, ο οποίος πάντως δεν είναι διεθνής. Ο Ναρκίσο είχε επίσης χρέη Video Assistant Referee τη φετινή σεζόν και στο ΑΕΚ-Άρης 3-0 της κανονικής περιόδου. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Μόνο Έλληνες στα δύο άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς. 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Το ΑΕΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς. 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης.Παθηναικος Live Streaming

Αιτία για χαμόγελα στον Παναθηναϊκό: Ο Αϊτόρ ακολούθησε μέρος της προπόνησης!

Μετά από επτά μήνες απουσίας, ο Αϊτόρ πήρε μέρος σε κομμάτι του προγράμματος των Πράσινων και η επιστροφή του μπήκε για τα καλά στην τελική της ευθεία.

Οι μέρες αυτές είναι στενάχωρες στον Παναθηναϊκό. Λόγω της απώλειας και του τρόπου που ήρθε αυτή αναφορικά με τη «μάχη» του τίτλου. Υπήρξε μια δόση αισιοδοξίας με τους Τρουιγιέ και Φρόκου να ακολουθούν μέρος της προπόνησης την Πέμπτη. Την Παρασκευή (12/05) η αισιοδοξία έγινε χαμόγελο. Λόγω του Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα.

Ο Ισπανός άσος που ήταν ο κορυφαίος των Πράσινων μέχρι τον τραυματισμό του, ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της ομάδας. Δείχνοντας πως η δύσκολη περίοδος απ’ την επέμβαση και την αποθεραπεία του, ανήκει σιγά-σιγά στο παρελθόν. Με την κλεψύδρα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς, να έχει σχεδόν αδειάσει.

Ο Αϊτόρ που πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του, αποτελώντας τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη. Χρειάστηκε να περάσουν επτά δύσκολοι μήνες γι’ αυτόν, προκειμένου να επιστρέψει έστω και σε ένα κομμάτι του προγράμματος της προπόνησης.

Φυσικά η επιστροφή του θα γίνει πλέον με τη νέα σεζόν, όταν και θα είναι έτοιμος για να δουλέψει κανονικά απ’ την έναρξη της προετοιμασίας.

Μαζί με τον εξτρέμ του Τριφυλλιού, για δεύτερη μέρα έκαναν μέρος του προγράμματος και οι Τρουιγιέ-Φρόκου. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Πιθανότατα στην Λεωφόρο τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά προκριματικά

Στην Λεωφόρο κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει ο Παναθηναϊκός τα καλοκαιρινά προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι το καλοκαίρι από τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Οι πράσινοι μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφουν έστω και στα προκριματικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης. Το τριφύλλι για να φτάσει φυσικά μέχρι τους ομίλους του Champions League θα πρέπει να πάρει τρεις  προκρίσεις.

Επιπρόσθετα, θέλει μια πρόκριση για να μπει στους ομίλους του Conference ενώ δύο γι’ αυτούς του Europa.

Όπως όλα δείχνουν και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός θα δώσει όλα του τα παιχνίδια στα προκριματικά πιθανότατα στην Λεωφόρο.

Αν από την άλλη περάσει στους ομίλους τότε το πιο πιθανό είναι να παίξει στο ΟΑΚΑ, καθώς η Λεωφόρος δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News