Απόβαση... τίτλου στον Βόλο - Πόσο πληρώνει το διπλό του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός - Παρασκήνιο: Οι στιγμές αγωνίας, οι πανηγυρισμοί του Αϊτόρ, το... μπουγέλο Σπόραρ! (vid)

Καμία διάθεση να παίξουν με τη φωτιά δεν έχουν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Βόλο.

Καμία διάθεση να παίξουν με τη φωτιά δεν έχουν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παίζει ένα ακόμη κρίσιμο ματς για τη «μάχη» του Πρωταθλήματος με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για το «τρίποντο» της νίκης και θέλουν να αποδείξουν ότι το πάθημα (0-0) με τον Βόλο στη Λεωφόρο τους έγινε μάθημα. Το «τριφύλλι» στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μπαίνει με άγριες διαθέσεις στο τερέν και σκοράρει στο πρώτο 45λεπτο. Ανάλογη τακτική θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και με το Βόλο, αφού ξέρει ότι όσο περνάει ο χρόνο το άγχος  σε συνδυασμό με την κούραση θα μεταφέρεται στην πλευρά του. Νίκη του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

 Ο Βόλος μέσα στην έδρα του θα επιστρατεύσει το αγαπημένο του αμυντικό παιχνίδι για να σταματήσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Αυτό συνδυάζεται συχνά και με σκληρά μαρκαρίσματα και οι τρεις φετινές «μονομαχίες» αναμεσά στις δύο ομάδες στη Super League είχαν πέναλτι. Δύο υπέρ του Παναθηναϊκού και ένα υπέρ του Βόλο. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60

«Καυτός» ο Φώτης Ιωαννίδης

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα έχει στο βάθος του μυαλού του και το μεγάλο ντέρμπι που έρχεται την Κυριακή με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να κάνει διαχείριση και επιθετικά αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο στους Σπόραρ, Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ είτε έρχεται από τον πάγκο, είτε ξεκινάει βασικός δημιουργεί πάντα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Αυτό αποδείχθηκε και στην Τούμπα όπου ο Φωτάρας σαν άλλος Ολισαντέμε κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι χαρίζοντας το «τρίποντο». Απόδοση 2.40 να σκοράρει ο Ιωαννίδης και μέσα στον Βόλο!   

Τέλος, ανάμεσα στις 800+ προσφερόμενες αγορές της αναμέτρησης, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News