Σακελλαρόπουλος: «Ελπίζω να βγω στην σύνταξη - Εγώ βάφτισα τον Βάντσιχ!» (vid)

Η Super Μπάλα Live πήγε δίχως τις διαιτητικές υπηρεσίες του Ηλία Σπάθα στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «The Chase» για ιερό σκοπό!

Σακελλαρόπουλος: «Ελπίζω να βγω στην σύνταξη - Εγώ βάφτισα τον Βάντσιχ!» (vid)

Οι Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου και Σοφία Αλατζά συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» της Μαρίας Μπεκατώρου προκειμένου να συγκεντρώσουν τις γιορτινές μέρες του Πάσχα ένα ικανό ποσό για το εκπαιδευτικό αθλητικό πρόγραμμα UniqAll.

Ο πρώτος είχε την τύχη να τεστάρει πρώτος τις γνώσεις του και συγκέντρωσε το ποσό των 6.300 ευρώ την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού (μαζί με τον Παπανικολάου). Στο πλαίσιο της παρουσίασής του ανέφερε:

«Είμαι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Ελπίζω να βγω σύντομα στην σύνταξη. Στον ελεύθερό μου χρόνο γράφω βιβλία. Έχω γράψει 19 βιβλία. Τα χρήματα από το Chase θα τα δώσω για φιλανθρωπικό σκοπό!»

Ο γνωστός δημοσιογράφος στη συνέχεια, απάντησε σωστά σε ορισμένες αθλητικές ερωτήσεις:

«Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΣΦΠ στο Champions League; Στέλιος Γιαννακόπουλος – Ποια ελληνική ομάδα έφθασε μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2001-2002; Ο Παναθηναϊκός!

– Ποιος ποδοσφαιριστής έχει το παρατσούκλι ”Το Βουνό”; Ο Βάντσιχ , εγώ τον βάφτισα το 1990! (σ.σ είπε σε υψηλό τόνο γεμάτος ενθουσιασμό! – Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο Champions League; Ο Βαζέχα!»

Τελικά η αθλητική ομάδα μάζεψε το ποσό των 10.500 ευρώ πραγματοποιώντας το όνειρο του Δημήτρη Παπανικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ CHASE ΕΔΩ

Τι είναι το UniquAll;

Το UniquAll είναι ένα αθλητικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση νευροδιαφορετικών παιδιών. Αποστολή του είναι η παροχή κατάλληλου περιβάλλοντος συνεκπαίδευσης και συνάθλησης μεταξύ παιδιών τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης.

Εμπνευστής του προγράμματος είναι ο σπουδαίος βετεράνος αθλητής του μπάσκετ, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αφιερωθεί στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Συνοδοιπόροι και πρεσβευτές του προγράμματος, είναι ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μοναδικός Έλληνας μέλος του Hall of Fame, Νίκος Γκάλης, και ο πρωταθλητής και δις MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο πρώτοι δύο κύκλοι εφαρμογής του προγράμματος του UniquAll αφορούν στην εκμάθηση της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής σε παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr