Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/4

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Την Κυριακή (21:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην «καυτή» Λεωφόρο τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 4ης στροφής των playoffs της Super League

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Την Κυριακή (21:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην «καυτή» Λεωφόρο τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των playoffs με στόχο το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει σε θέση οδηγού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο συνωστισμός στην κορυφή της βαθμολογίας καλά κρατεί (Παναθηναϊκός 66, ΑΕΚ 66, Ολυμπιακός 63) και το 3ο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» είναι… τελικός.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν μοναδική ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να βγάλουν τους «ερυθρόλευκους» από το παιχνίδι του τίτλου και με νίκη να τους στείλουν στο -6. Το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο δεν πρόκειται να αλλάξει την αγαπημένη συνήθεια. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι θα προσέξει τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στις ευκαιρίες που θα του δοθούν θέλει να «πληγώσει» την άμυνα του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Σε αλλαγή διαιτητή για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό προχώρησε η ΕΠΟ. H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή, θα είναι ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ο οποίος είναι από την Elite κατηγορία της UEFA, έχοντας σφυρίξει 230 παιχνίδια στη La Liga και 21 στο Champions League.

O Nτελ Θέρο Γκράντε έχει σφυρίξει ξανά στο παρελθόν ελληνικό ντέρμπι, πάλι στη Λεωφόρο, την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στις 07/11/2023, όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει το «διπλό» με σκορ 3-1. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός διαιτητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει βρεθεί και σε αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, από τα 21 συνολικά παιχνίδια που έχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τα δύο εξ αυτών είναι το Άγιαξ – ΑΕΚ (3-0) στις 19/09/2018 αλλά και το Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός (3-0) στις 03/11/2020. Για τα προκριματικά του Champions League στις 21/8/2019 είχε διαιτητεύσει στο Ολυμπιακός – Κράσνονταρ 4-0. Επιπλέον, στο Europa League έχει οριστεί σε ακόμη τρεις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού αλλά και μία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

8/11/2016 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 2-0
15/2/2018 ΑΕΚ – Δυναμό Κιέβου 1-1
18/3/2021 Αρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1
24/2/2022 Ολυμπιακός – Αταλάντα 0-3

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News