Άρης-Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη στην αποστολή (pic)

Να συνέλθει μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Παναθηναϊκός: Γιατί ο Ιβάν μπορεί να... χαμογελά με τη γκέλα!

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα τους… ανεβάσει ψυχολογικά, πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι, βέβαια, προέρχονται από το… comeback στο Φάληρο και ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια θέση στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στη γάμπα από το ματς με τον Άρη.

Άρης-Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη στην αποστολή (pic)

Στην Αθήνα έμεινε και ο τρίτος τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος που νοσεί με γαστρεντερίτιδα.

Τη θέση του πήρε ο νεαρός Γιάννης Σουρδής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει στην αποστολή, για πρώτη φορά σε αγώνα της πρώτης ομάδας, τον 21χρονο.

Ο Σουρδής ξεκίνησε στον Φοίβο Βάρης και στα 12 του εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2017 μεταπήδησε στη Γουότφορντ η οποία έναν χρόνο αργότερα τον παραχώρησε στην Ουντινέζε προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στο τριφύλλι.

Άρης-Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη στην αποστολή (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr