«Τεζάρει» τον Άρη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Λάθος αλλαγές! Δεν έπρεπε να βγουν από το ματς

«Τελικό» παίζει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (05/04, 19:30).

Άρης-Παναθηναϊκός για την 3η στροφή των playoffs της Super League

Το «τριφύλλι» μετά την «γκέλα» (0-0) με τον Βόλο στη Λεωφόρο έχει πλέον συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας της SuperLeague,την ΑΕΚ,και ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να παραμείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει εκπλήξεις μεσοεπιθετικά προκειμένου οι παίκτες του να βρουν δίχτυα για πρώτη φορά στα φετινά playoffs και να αντιδράσουν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει τη συνταγή, αφού φέτος ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει δύο φορές τον Άρη στην κανονική διάρκεια. Στη Λεωφόρο με 1-0 και στο Βικελίδης 2-1 με ανατροπή. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού στη φετινή πορεία είναι το προσεχτικό παιχνίδι και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρέασε την ομάδα: «Σίγουρα κάθε διακοπή δεν είναι κάτι θετικό για εμάς. Ωστόσο είναι άσκοπο να το σκεφτόμαστε καθ΄ αυτό τον τρόπο. Έχω τονίσει την ποιότητα που έχει η ομάδα και τις επιλογές που έχει και αυτές έφταναν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά δε νομίζω πως και ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά υψηλός για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε σε τέτοιο γήπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση ως το τέλος, αλλά δικαιολογούνται και τα νεύρα που έβγαλαν εφόσον η ώρα περνούσε και δεν καταφέρναμε αυτό που θέλαμε. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου».

Την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδας και να είναι κάτι που τον προβληματίζει: «Θεωρούσα και θεωρώ πάντα πως οι παίκτες μου θα πρέπει να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως ο Βόλος, αλλά θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες ατομικές ενέργειες για να μας βοηθήσουν περαιτέρω στο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό κάθε παίκτης να μπορεί να δημιουργεί καταστάσεις κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Μας έλειψαν αρκετά από αυτά τα πράγματα σήμερα και αυτό ήταν εμφανές».

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άρη και είναι κομβικό για τη συνέχεια: «Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε ματς μπορεί ναι είναι κομβικό. Και το προηγούμενο και το σημερινό, αλλά και το επόμενο με τον Άρη κλπ, είναι ξεχωριστά για εμάς. Εμείς παίζουμε για έναν πολύ υψηλό στόχο και επιζητούμε τις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό, αλλά τα ισόπαλα ματς δεν είναι αυτά που θέλουμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News