Επέστρεψε στη Λεωφόρο ο Αϊτόρ! (vid)
Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό και την ανανέωση του συμβολαίου του ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε «τσεκ ιν» στη Λεωφόρο.
Ο Ισπανός γύρισε στην έδρα της αγαπημένης του ομάδας, αποθεώθηκε από τον κόσμο και ξαναμπαίνει στο… κλίμα του πρωταθλήματος, έστω και από τον πάγκο.
Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες από τότε που ο Αϊτόρ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση στον πρόσθιο χιαστό στο αριστερό του γόνατο.
Η διοίκηση και ο προπονητής του Τριφυλλιού έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στον περσινό MVP του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και οι δυο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον μέχρι το 2025.
Ο Αϊτόρ δεν θα παίξει σε κάποιο από τα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια και στόχος της ομάδας είναι να τον εντάξει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»