Παναθηναϊκός: Στη συνάντηση ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Στην Πράγα και ο Αλαφούζος

Όπως όλα δείχνουν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος θα αποδεχθεί στη πρόσκληση Μπένετ για συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων, που διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα.

Το θέμα της συνάντησης δεν μπορεί να είναι άλλο παρά η εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, αναφορικά με τους τους διαιτητές των φετινών πλέι-οφ, ενώ θα επιχειρηθεί μία προσπάθεια εξομάλυνσης του τεταμένου κλίματος, ώστε να συνεχιστεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά το φετινό πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν ότι στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει μέσω τηλεδιάσκεψης o Ιβάν Σαββίδης.

Η συνάντηση δεν είναι ακόμα κλεισμένη 100%, ωστόσο όλα δείχνουν πως πάμε για αποδοχή της προσωπικής πρόσκλησης που απηύθυνε σήμερα ο Στιβ Μπένετ, σε μία εξέλιξη που μοιάζει με βήμα προς τα μπροστά, αφού η διάθεση όλων των ιδιοκτητών να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, μαρτυρά και μία διάθεση για άμβλυνση των αντιθέσεων που υπάρχουν.

Είναι δεδομένο ότι αναμένεται να τεθούν από τις ομάδες πολλά ερωτήματα προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ενώ αυτό που αναμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία είναι τις θέσεις και τις προτάσεις του ίδιου του Στιβ Μπένετ για τα θεσμικά ζητήματα που έχουν προκύψει αναφορικά με τους ορισμούς ξένων διαιτητών στα φετινά πλέι-οφ, αλλά και την τοποθέτηση του για όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην φετινή Super League.

Σε κάθε περίπτωση, οι τέσσερις μεγάλοι αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για πρώτη φορά μετά την ιστορική συνάντηση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» τον Ιανουάριο του 2020, που τότε είχε ως κύριο θέμα συζήτησης τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και τους διαιτητές των πλέι-οφ της σεζόν 2020-21.

Η συνάντηση της Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News