Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις για Ιωαννίδη και η τιμή πώλησης

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει μία εξαιρετική χρονιά με τον Παναθηναϊκό ενώ η εξέλιξη του από πέρσι είναι εκπληκτική.

Ο Έλληνας φορ δείχνει να έχει δουλέψει ποτέ και να έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του με τις προοπτικές του να είναι πολύ μεγάλες όσον αφορά τον μέλλον.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και αυτό είναι κάτι που το κέρδισε μέσα από την σκληρή δουλειά του.

Μάλιστα, στο «τριφύλλι» θέλουν να χτίσουν πάνω στον Ιωαννίδη και να γίνει σημείο αναφοράς στο παρόν και το μέλλον.

Οι αξιόλογοι και διαθέσιμοι Έλληνες παίκτες στην αγορά είναι πλέον δυσεύρετοι και στη διοίκηση του συλλόγου θέλουν την παρουσία Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θα «δένονται» με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα ο κόσμος θα «δένεται» μαζί τους.

Η πρόθεση που υπάρχει είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στο «πράσινο στρατόπεδο» ο Ιωαννίδης και να πουληθεί σε σύλλογο του εξωτερικού μόνο αν προκύψει κάποια εξωπραγματικά προσφορά τα επόμενα χρόνια, την οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Παναθηναϊκός.

Έτσι στόχος της πράσινης διοίκησης είναι να ανανεώσει τάχιστα το συμβόλαιο του Ιωαννίδη με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Τέλος, όσον αφορά την τιμή που θα έκανε τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή του αυτή δεν είναι συγκεκριμένη πάντως μοιάζει απίθανο οι πράσινοι να πουν το ναι με ένα ποσό κάτω των 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News