Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Κουρμπέλη - Πότε επιστρέφει

Ο Κουρμπέλης ζήτησε συγγνώμη και «απάντησε» στο γήπεδο!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος και επέστρεψε άμεσα στο Κορωπί.

Αρχικά, αυτό προκάλεσε ανησυχία τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στο προπονητικό τιμ των πράσινων.

Το θετικό ήταν ότι οι εικόνες που στάλθηκαν στον Παναθηναϊκό από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής δείχνουν ότι την έχει γλιτώσει πολύ φθηνά με οίδημα και όχι με μερικό κόψιμο (θλάση) στον έξω πλατή του τετρακέφαλου μυ.

Έτσι, με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες υπολογίζεται να απουσιάσει για περίπου μία εβδομάδα.

Σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να συνεχίσει θεραπείες έως το Σάββατο, οπότε και θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον ιατρό των πράσινων Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Αν οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν τότε ο Κουρμπέλης θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Βόλο.

Όμως το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τους Βολιώτες ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μέσα σε 3 μέρες τον Άρη (εκτός) και τον Ολυμπιακό (εντός) ίσως οδηγήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προφυλάξει τον αρχηγό και να τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News