Το ματς των Τιτάνων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μίλαν - Πόσο είχε λήξει!

Το ματς των Τιτάνων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μίλαν - Πόσο είχε λήξει!

Ο Στιβ Αποστολόπουλος, το μυθικό γήπεδο των Ντιτρόιτ και ο Παναθηναϊκός σε αγώνα Match of the Titans με τη Μίλαν!

Η εταιρεία του Ανδρέα Αποστολόπουλου έδωσε 583.000 δολάρια για ένα στάδιο 82.000 θέσεων και επένδυσε εκατομμύρια για να το μετατρέψει μετά το 2010 σε πολυχώρο ψυχαγωγίας και άθλησης.

To γήπεδο του συγκροτήματος ήταν για χρόνια έδρα των Detroit Lions του NFL αλλά και των Detroit Pistons του NBA. Εκεί είχε φιλοξενηθεί και NBA All Star Game.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο φιλοξένησε αγώνες του Μουντιάλ 1994 αλλά και τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν το 2010 ενώ είχε αγοραστεί από την οικογένεια.

Ο Στιβ Αποστολόπουλος στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟ με τη Μίλαν

«Από την αρχή, η οικογένειά μου ήθελε να φέρει ένα αθλητικό γεγονός αυτού του διαμετρήματος στο Silverdome και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα επαναφέρουμε το κορυφαίο διεθνές ποδόσφαιρο στο Ντιτρόιτ.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή για την αναβίωση του Silverdome ως αθλητικού και ψυχαγωγικού χώρου παγκόσμιας κλάσης» είχε πει ο Στιβ Αποστολόπουλος στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα έχοντας μπροστά του στο τραπέζι μια φανέλα του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Μίλαν αλλά έχασε με 5-3 στα πέναλτι. Το παιχνίδι είχε διαφημιστεί ως «Match of the Titans».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News