Παναθηναϊκός: Ποιο ματς χάνει ο Κουρμπέλης, γλίτωσε τα χειρότερα

Ο Κουρμπέλης ζήτησε συγγνώμη και «απάντησε» στο γήπεδο!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Πρόβλημα στα σχέδια του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας προέκυψε μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς δε θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ελαφριάς μορφής και θα μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων και θα χάσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Εκκρεμεί, βέβαια, να γίνει η εξέταση του Κουρμπέλη και από το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων», αλλά ήδη από χθες έχουν γίνει οι σχετικές επαφές των δύο πλευρών, οι οποίες κατέληξαν στο πιο πάνω συμπέρασμα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η λογική λέει ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα χάσει δεδομένα την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του, μετά την επανέναρξη των playoffs, κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή (02/04).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News