Παναθηναϊκός: Ποιο ματς χάνει ο Κουρμπέλης, γλίτωσε τα χειρότερα
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.
Πρόβλημα στα σχέδια του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας προέκυψε μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς δε θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο Δημήτρης Κουρμπέλης.
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ελαφριάς μορφής και θα μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων και θα χάσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.
Εκκρεμεί, βέβαια, να γίνει η εξέταση του Κουρμπέλη και από το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων», αλλά ήδη από χθες έχουν γίνει οι σχετικές επαφές των δύο πλευρών, οι οποίες κατέληξαν στο πιο πάνω συμπέρασμα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η λογική λέει ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα χάσει δεδομένα την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του, μετά την επανέναρξη των playoffs, κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή (02/04).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός