Παναθηναϊκός όπως... Ατλέτικο και ας σκούζουν! (pics-vid)

Παναθηναϊκός όπως... Ατλέτικο και ας σκούζουν! (pics-vid)

Δημοσίευμα της Τρίτης από γνωστό σάιτ «υποτίμησε» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, επειδή διαθέτει την πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζουν να υποτιμούν τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένα άρθρο με τίτλο «Super League: Όταν ο πρωτοπόρος έχει την 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος» προκάλεσε αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αλήθεια είναι πως το Τριφύλλι δέχεται λάσπη με το… παραμικρό , γιατί «ενοχλεί» που φιγουράρει από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι, λοιπόν, σχολιάστηκε από γνωστό σάιτ αρνητικά ο αριθμός των τερμάτων που έχει πετύχει σε σύγκριση με των υπολοίπων καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως δε γίνεται ομάδα με τέτοια συγκομιδή να βρίσκεται στην 1η θέση.

Κι όμως, γίνεται. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα με 23 γκολ λιγότερα από τη 2η Μπαρτσελόνα (77 έναντι 100) και 27 από την 3η Ρεάλ Μαδρίτης (77 έναντι 104). Φυσικά, αν ψάξει κανείς τις βαθμολογίες θα βρει κι άλλες με πρωταθλήτριες ομάδες που θα έχουν λιγότερο αριθμό γκολ, ωστόσο, η περίπτωση των ροχιμπλάνκος είναι χαρακτηριστική.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 38 φορές, η ΑΕΚ 51, ο Ολυμπιακός 56, ο ΠΑΟΚ 45 και ο Άρης 39. Οι «πράσινοι» διαθέτουν, όμως, την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος κάτι το οποίο ασφαλώς, δε συγκίνησε κανέναν!

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News