ΕΠΙΚΟ τρολάρισμα Πούχατς σε Μπρινιόλι με... βραστήρα - Η αντίδραση Μπερνάρ! (pic)
Το κλίμα στον Παναθηναϊκό παραμένει εξαιρετικό μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.
Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι, όμως, και… τυπάρες!
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και διασκέδασαν στα κοινωνικά δίκτυα τους φίλους της ομάδας.
Για όσους, πιθανών, να μη γνωρίζουν την ιστορία ο Σένκεφελντ ήρθε σε σύγκρουση με τον Αλμέιδα μετά το πρόσφατο ντέρμπι του Τριφυλλιού με την ΑΕΚ στην Αγια-Σοφιά και τότε, παρενέβη ο Μπρινιόλι, ο οποίος βγαίνοντας από τα αποδυτήρια της ομάδας, κρατούσε στο χέρι έναν… βραστήρα!
Ο βραστήρας, λοιπόν, έχει γίνει… ανέκδοτο μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού με πρώτο τον Πούχατς να σχολιάζει σχετικά με emoji στο Instagram.
Ο Μπερνάρ έσκασε στα γέλια από το σχόλιο του Πολωνού και στη συνέχεια ο Ιταλός πορτιέρο ;έγραψε: «Τι γέλιο!». «Σε αγαπώ αδερφέ μου!», απάντησε ο Βραζιλιάνος.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός
