Παναθηναϊκός μεταγραφές χειμώνα: Αυτός που βγάζει τα λεφτά του και οι υπόλοιποι

Παναθηναϊκός μεταγραφές χειμώνα: Αυτός που βγάζει τα λεφτά του και οι υπόλοιποι

Το newspao.gr κάνει έναν πρώτο απολογισμό των τεσσάρων μεταγραφών του Γενάρη.

Οι πράσινοι προχώρησαν σε τέσσερις μεταγραφές εντός του Ιανουαρίου προκειμένου η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση και να έχει ένα πιο γεμάτο ρόστερ ενόψει καλοκαιριού και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ως γνωστόν, αποκτήθηκαν οι Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ και Μαντσίνι με τον τελευταίο να αποτελεί και τη μεγαλύτερη επένδυση της ομάδας το χειμώνα.

Ο Αργεντινός, λοιπόν, έχει προσφέρει τα περισσότερα και είναι λογικό, αφού αποκτήθηκε για να πάρει άμεσα βασικό ρόλο στην ομάδα. Έχει σκοράρει στο Βικελίδης σε κρίσιμο ματς με τον Άρη (1-2), ενώ προ ολίγων εβδομάδων χρίστηκε σκόρερ και μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (2-0).

Η απόδοσή του θα μπορούσε να ήταν καλύτερη στα τελευταία δύο ντέρμπι της ομάδας κόντρα σε Ολυμπιακό (0-0) και ΑΕΚ (0-0) σε Καραϊσκάκης και Αγια-Σοφιά.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους, το δείγμα είναι σαφέστατα πιο μικρό. Ο Πούχατς «εξυπηρετεί» τον πράσινο τεχνικό ως εναλλακτική λύση του Χουάνκαρ (ο Γκάνεα βγήκε «οφ» για την υπόλοιπη σεζόν). Στο φαληρικό γήπεδο, για παράδειγμα, μπήκε ως αλλαγή και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα από τα αριστερά (έφθασε κοντά στην ασίστ στη μεγάλη στιγμή με τον Σπόραρ).

Το αν οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την αγορά του Πολωνού μπακ, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση και ίσως, θα εξαρτηθεί η απάντηση από την απόδοσή του στα υπόλοιπα εννέα ματς της σεζόν, όταν χρειαστεί ο προπονητής τις υπηρεσίες του.

Ο Κλεϊνχέισλερ δύσκολα θα προλάβει να μπει ενεργά στον εσωτερικό «ανταγωνισμό» της ομάδας από το πρώτο εξάμηνο της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Βάσιμα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, είναι επίσης, ένα ερωτηματικό αν θα πρέπει να αγωνιστεί – κυρίως τη νέα χρονιά – στη θέση του εξτρέμ ή σε έναν ρόλο πιο κεντρικά στο γήπεδο (8-10). Διαθέτει δεδομένα ωραίο σουτ και καλή αντίληψη του γηπέδου.

Τέλος, ο Γερεμέγιεφ που παίζει δανεικός στον Λεβαδειακό, δεν έχει καταφέριε να ξεδιπλώσει το (εκτελεστικό) ταλέντο του, σίγουρα, όμως, θα είναι μια αναβάθμιση στο ρόστερ στη θέση του Αργύρη Καμπετσή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News