Να σας πούμε την αλήθεια; Είναι κίτρινη κάρτα και στον Μέσι! (vid)

Να σας πούμε την αλήθεια; Είναι κίτρινη κάρτα και στον Μέσι! (vid)

«Σωσίβιο» βρήκαν στην ΑΕΚ από το… Μουντιάλ με μια φάση του Μέσι στον αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία για να δικαιολογήσουν τη μη αποβολή του Άμραμπατ.

Στην Ένωση έχουμε ακούσει απίθανα πράγματα και το… αποκορύφωμα είναι πως ένα διαιτητικό λάθος πάνε να το σκεπάσουν με άλλο διαιτητικό λάθος.

Οι κιτρινόμαυροι έψαξαν ώρες στο διαδίκτυο και βρήκαν μια φάση με τον Μέσι από τον αγώνα Αργεντινή – Ολλανδία προκειμένου να βγάλουν σωστό τον Νταμπάνοβιτς στη φάση Μπρινιόλι – Άμραμπατ.

Ο μετέπειτα Παγκόσμιος Πρωταθλητής, λοιπόν, θα έπρεπε να δει κι αυτός κίτρινη κάρτα, όπως και ο Μαροκινός εξτρέμ της ΑΕΚ.

Ο Μέσι βλέπει την μπάλα να απομακρύνεται από εκείνον και ΣΚΟΠΙΜΑ τη σταματά με το χέρι στο κέντρο του γηπέδου.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Λίο θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα από τον διαιτητή (κι ας μην βρίσκεται στην περιοχή του αντιπάλου!!!), ο οποίος πιθανώς, να βρισκόταν σε μια πιο χαλαρή διάθεση λόγω της βαρύτητας του ονόματος του Αργεντινού «μάγου».

Άλλο Μέσι, άλλο Άμραμπατ, όπως και να το κάνουμε… αλλά ΑΔΙΚΙΑ και στις δύο φάσεις!

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News