Ασημακόπουλος: «Κατέβηκε για το διπλό - Δεν έχει γκολτζή σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός»

Ασημακόπουλος: «Κατέβηκε για το διπλό - Δεν έχει γκολτζή σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασημακόπουλος γράφει για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και αναφέρεται στη θέση του φορ-γκολτζή!

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

O Παναθηναϊκός κατέβηκε να παίξει πράγματι για το “διπλό”. Το έδειξε από τις πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές, εκεί που βραχυκύκλωσε τους απέναντι και δεν τους άφησε (όπως και ο ολυμπιακός για ένα ημίχρονο στο 1-3 της περασμένης εβδομάδας) να κάνουν το γνωστό παιχνίδι τους.

Μόνο που, για ακόμα μία φορά, δεν διέθετε τον απαραίτητο γκολτζή σέντερ φορ, ώστε να εκμεταλλευτεί αυτό για το οποίο πάσχιζαν κυρίως ο Μαντσίνι με τον Ιωαννίδη όσο έπαιξαν.

Άπαξ και οι δυο τους δεν τα κατάφεραν, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να βρει η ομάδα δίχτυα. Και αυτό είναι άλυτο θέμα που δεν εκδηλώνεται για πρώτη φορά…

Το μόνο καλό είναι ότι τόνωσε την ψυχολογία των παικτών παρά την απώλεια μίας νίκης που θα έδινε άλλον αέρα. Τα ντέρμπι δεν είναι το δυνατό σημείο του παναθηναϊκού φέτος.

Νίκησε 2-1 στο γήπεδό του την ΑΕΚ, σε μία εποχή που δεν ήταν ακόμη η ολοκληρωμένη ομάδα που θαυμάσαμε λίγο αργότερα. Γλίτωσε από τύχη και στ δύο ματς με τον Ολυμπιακό. Και νίκησε μία αλλά έχασε τρεις φορές από τον ΠΑΟΚ. Δεν τον λες και ενθαρρυντικό τον απολογισμό.

Τώρα, όμως, έχει πίσω του μία εμφάνιση στην οποία έδειξε διαφορετικό χαρακτήρα απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Και αυτό ίσως μετρήσει στη μελλοντική πορεία του, μαζί με το +2 της βαθμολογίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News