Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Στο Λονδίνο και στο γήπεδο της Τσέλσι βρίσκεται ο Μάκης Λιβαθηνός για μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το παρόν σε ακόμη ένα TransferRoom προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Οι πράσινοι έχουν κάνει το αίτημά τους για ποιους εκπροσώπους συλλόγων ενδιαφέρονται να συναντήσουν με φόντο την καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών.

Ο Μάκης Λιβαθηνός βρίσκεται στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα μείνει μέχρι και την Τετάρτη (22/3) προκειμένου να συζητήσει για παίκτες και να παραδώσει στη συνέχεια το σχετικό report στον Γιοβάνοβιτς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Πάνω από 650 σύλλογοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων ομάδες της ποδοσφαιρικής ελίτ της Ευρώπης (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Μονακό κ.α.)

O Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι οι σουπερλιγκάτες ομάδες που έχουν στείλει τους εκπροσώπους τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι ουσιαστικά ανοίγουν επί αγγλικού εδάφους την καλοκαιρινή ατζέντα εν όψει καλοκαιριού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News