Τα «κέρδη» της διακοπής για τον Παναθηναϊκό

Μπερνάρ: «Αποφύγαμε τον επικίνδυνο δρόμο...» - Οι ατάκες για Ολυμπιακό και Γιοβάνοβιτς

Όπως όλες οι ομάδες… έτσι και ο Παναθηναϊκός θα αποκομίσει κάποια οφέλη από τη διακοπή.

Οι «πράσινοι» δεν πήραν τίποτε από τις αλλαγές τους στην OPAP Arena.

Ο Κλεϊνχέισλερ πάλεψε να μπει στο παιχνίδι και να γίνει παράγοντας αυτού, αλλά δεν βρήκε υποστήριξη.

Ο Μπερνάρ φάνηκε να μην έχει ρυθμό μετά την μικροεπέμβαση που έκανε, ο Βέρμπιτς δε φάνηκε σε καλή κατάσταση και δεν κατόρθωσε να βοηθήσει στα περίπου 15 λεπτά συμμετοχής, ο Τσόκαϊ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Εντός της διακοπής ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Μπερνάρ και τον Βέρμπιτς.

Επιπλέον, ο Σέρβος τεχνικός έχει να τακτοποιήσει το θέμα του Σπόραρ, ο οποίος δε διανύει και την καλύτερη περίοδο μέσα της σεζόν. Ο Σάρλια θα ανεβάσει κι αυτός ταχύτητα και θα βρεθεί στην επόμενη αποστολή της ομάδας.

Κάποιοι παίκτες που έδωσαν το 100% στο ντέρμπι (Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού θα επωφεληθούν και εκείνοι από τη διακοπή, καθώς ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει αρκετά προβλήματα τα οποία τον ταλαιπωρούν κυρίως στο κέντρο, ενώ η ΑΕΚ θα εντάξει ξανά τον Λιβάι Γκαρσία στο δυναμικό της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News