Ρεπόρτερ ΑΕΚ: Μπούλινγκ στον Νταμπάνοβιτς, γι' αυτό δεν έδωσε πέναλτι στον Αραούχο

Ρεπόρτερ ΑΕΚ: Μπούλινγκ στον Νταμπάνοβιτς, γι' αυτό δεν έδωσε πέναλτι στον Αραούχο

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, σχολιάζει τη φάση με τον Αραούχο, στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Οοως γράφει στην εφημερίδα Ώρα:

Όσο μέτριος διαιτητής κι αν είναι ο Μαυροβούνιος, αν μη τι άλλο, τον κανονισμό για το πότε ένα χέρι συνιστά ή δεν συνιστά κίτρινη κάρτα, τον ήξερε. Και σε κάθε περίπτωση, άντε και δεν τον ξέρουν ορισμένοι και φώναξαν για κίτρινη κάρτα στον Άμπραμπατ.

Όμως όταν τον διαβάζουν και τον μαθαίνουν μετά, θα έπρεπε να είχαν τα… άντερα να το παραδεχθούν… Πάμε και στην τελευταία φάση. Το πέναλτι πάνω στον Αραούχο είναι πεντακάθαρο.

Όπως νωρίτερα ήταν πεντακάθαρο και το φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟ, που δόθηκε ανάποδα, επιθετικό φάουλ. Ο Παλάσιος πάει πρώτα πάνω στην μπάλα και την βρίσκει. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Αραούχο σουτάρει και ο παίκτης του ΠΑΟ τον κλωτσάει στο καλάμι.

Ο Νταμπάνοβιτς το βλέπει και το δίνει αμέσως. Μετά υποκύπτει στο… μπούλινγκ των «πράσινων» και παίρνει πίσω την απόφασή του, χωρίς καν να πάει στο VAR!

Και αυτό είναι που τον καθιστά «λίγο» ως διαιτητή. Υπάρχει στη φάση επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι; Ενδεχομένως να υπάρχει. Δεν το αποκλείω. Δεν βλέπω από το ριπλέι τον Πολωνό να χρησιμοποιεί τα χέρια του, αλλά πιθανότατα να μην αφήνει τον προσωπικό του αντίπαλο να πηδήξει.

Είναι μία φάση δύσκολη μεν, αλλά είναι αδιανόητο που ο Μαυροβούνιος δεν πήγε να την δει στο VAR. Και δεν πήγε επειδή… μάσησε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News