"Βόμβα" Καρπετόπουλου: Δεν είναι τυχαίο ότι έρχονται τόσες δευτεράντζες διαιτητές

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Σχόλια βόμβα από το γνωστό δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο για τους διαιτητές των ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Από την αρχή της σεζόν εγώ βλέπω στη διαιτησία ένα και μόνο σχέδιο: το πώς θα επιστρέψουν στα ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά το να έρχονται τόσες δευτεράντζες δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Οι ορισμοί της πρώτης αγωνιστικής (ένας Ιρακινός απ’ τη Σουηδία, ένας Γεωργιανός κι ένας Αλβανός) θυμίζουν ανέκδοτο. Δεν θεωρώ επίσης καθόλου τυχαίο ότι φέτος οι Έλληνες διαιτητές είναι πολύ προσεκτικοί στα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σε ματς του Ολυμπιακού λάθη έχουν κάνει μόνο ξένοι! Το κόλπο μού μοιάζει απλό: ο σκοπός μου φαίνεται ότι είναι στο τέλος της σεζόν να πουν ότι αφού οι ξένοι που έρχονται τα κάνανε μαντάρα (και καλύτερους δεν μπορούμε να βρούμε), ας επιστρέψουν οι Έλληνες -οι Elite δεν έρχονται για να μην τους βρίζουν.

Νομίζω πως το κόλπο θα έπιανε αν δεν συνέβαιναν δύο πράγματα. Θα είχαν πάει όλα καλά αν τα “παιδιά” δεν έδειχναν δουλικότητα στα ματς του Ολυμπιακού Β’, μπας κι ανέβουν κατηγορία.

Κι αν ο Τζήλος (τραγική ειρωνεία) κι ο Διαμαντόπουλος δεν έκαναν έξω φρενών τον ΠΑΟΚ με τις αποφάσεις τους στα ματς με τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ είναι ακόμα υπολογίσιμη δύναμη.

Όχι όσο ήταν το 2018-19, αλλά δύναμη. Όσο ο ΠΑΟΚ λέει “όχι” οι Έλληνες διαιτητές δεν επιστρέφουν σε ντέρμπι. Ένα ολόκληρο σύστημα προέδρων ΕΠΣ, διαιτητοπατέρων, προέδρων Ενώσεων διαιτητών κτλ.

Που έχασε το προσοδοφόρο παιχνιδάκι της διαιτησίας, θα κάνει ό,τι μπορεί να έρχονται τουλάχιστον οι διαχειρίσιμες δευτεράντζες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News