Αλβίνα: «Ο Βέρμπιτς πίστεψε πως θα με κλείσει φυλακή και τελικά κρατήθηκε ο ίδιος!»

Αλβίνα: «Ο Βέρμπιτς πίστεψε πως θα με κλείσει φυλακή και τελικά κρατήθηκε ο ίδιος!»

Η πρώην σύντροφος του Βέρμπιτς έκανε νέες δηλώσεις μετά τις μηνύσεις.

Η ίδια έσπευσε να διαψεύσει μέσω του Sportal την μηνυτήρια αναφορά εναντίον της, τονίζοντας πως όλα αυτά που καταγγέλλει ο παίκτης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Παράλληλα, η νεαρή καλλονή υποστήριξε πως ο Βέρμπιτς πήγε στην αστυνομία με σκοπό να της δημιουργήσει ζημιά, ωστόσο τελικά εκείνος ήταν που βρέθηκε υπό κράτηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Sportal η ίδια:

«Από τότε που ξέσπασε αυτή η διαμάχη, άρχισαν να μου στέλνουν δημοσιεύματα ότι ο Βέμπιτς ισχυρίζεται πως πουλάω ναρκωτικά, πως είμαι πόρνη, πως μου πληρώνει το σπίτι και πως προσπαθώ να του εκμαιεύσω χρήματα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, επειδή η εμμονή του αρχίζει να ξεφεύγει.

Δεν ανησυχώ για αυτές τις ψευδείς κατηγορίες, αφού οι δικηγόροι θα αναλάβουν να τις καταρρίψουν. Ξέρω τι κάνω στη ζωή μου και εκτός από το να εκφράζει κατηγορίες, η απέναντι μεριά, πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να τις αποδείξει.

Στη δική μας περίπτωση υπάρχει απλά μιά εμμονή από την άλλη πλευρά, η οποία έχει επιλέξει το τοξικό μονοπάτι της δίωξης μου, προσπαθώντας να με πιέσει μέσω της δημοσιότητας και του ίδιου μας του παιδιού.

Όσο προχωράει τόσο χάνει το μυαλό του (σ.σ. ο Βέρμπιτς) και τη λογική του. Αυτός πήγε στην αστυνομία δηλώνοντας τους πως διακινώ ναρκωτικά και πίστευε ότι θα με έβαζαν απευθείας στη φυλακή. Αυτός ήταν ο σκοπός του.

Αυτό που δεν είπε είναι ότι μετά την εξέταση της κατάθεσης του κρατήθηκε ο ίδιος, ενώ παράλληλα η μηνυτήρια αναφορά μου θα μπορούσε να περιέχει περισσότερες κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο εγώ απλώς απαντώ στα ψέματά του. Αυτό που χρειάζεται είναι έναν καλό ψυχολόγο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News