Μαρινάκης: «Ψεύδεται ασύστολα ο Μπαλτάκος, ζήτησε αστυνομική φύλαξη»

Μαρινάκης: «Έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκος διέψευσε ότι είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι τον απειλεί ο Δημήτρης Μελισσανίδη και ο πρόεδρος της Λίγκας πέρασε στην επίθεση.

Η κόντρα Βαγγέλη Μαρινάκη – Τάκη Μπαλτάκου καλά κρατεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ νωρίτερα, με ανακοίνωση του διέψευσε ότι στη σημερινή συνάντηση αποκάλυψε στον πρόεδρο της Λίγκας ότι τον απείλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα ανακοίνωση του πέρασε στην επίθεση και τόνισε ότι ο πρόεδρος της “ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του”

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε απο ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος απο το φόβο του.

Μόνο που πέρα απο τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός απο εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και απο εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα απο το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News