Παναθηναϊκός: «Λείπει» ένας από Γιοβάνοβιτς - Η σίγουρη απουσία

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά την τριάρα στη Λεωφόρο

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για το ντέρμπι ο Σπόραρ. Η σίγουρη απουσία. Οι σκέψεις για το τρίτο χαφ.

Σε φουλ ρυθμούς ντέρμπι με ερωτηματικό τον Σπόραρ κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός.

Η προετοιμασία στο «τριφύλλι» έχει μπει στην τελική της ευθεία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην γνωρίζει εάν μπορεί να υπολογίζει στον Αντράζ Σπόραρ. Τα πάντα αναμένεται να κριθούν την τελευταία στιγμή.

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Ζβόνιμιρ Σάρλια από το εν λόγω παιχνίδι, καθώς συνεχίζει να κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

«Λείπει» ένας από Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την ίδια ώρα κάνει δοκιμές για το κέντρο, με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Κλέινχεϊσλερ να διεκδικούν τη θέση για τον 3ο χαφ.

Όσο για την ενδεκάδα Δέκα παίκτες έχουν δεδομένη θέση: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Μια θέση διεκδικείται με τρεις μνηστήρες αυτή του επιτελικού μέσου στην τριάδα πίσω από τον φορ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες μεταξύ Κλεϊνχέισλερ και Τσέριν αουτσάιντερ ο Μπερνάρ, ο οποίος είναι πια υγιής αλλά είχε απουσιάσει από προπονήσεις σχεδόν μιας εβδομάδας.

Αν είχε τον ρυθμό των συμπαικτών του θα ήταν ο Βραζιλιάνος το φαβορί αλλά εκτός απρόοπτου θα μείνει στον πάγκο και ενδεχομένως θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News