Θυμωμένοι στην ΑΕΚ με τον ορισμό του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τι να συμφωνήσουμε; Να παίξουμε με πιο κοντά τέρματα; Να παίξουμε 5Χ5;»

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «βράζουν» με την επιλογή του Νταμπάνοβιτς στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αγια-Σοφιά.

Αναλυτικά όσα γράφει το SDNA:

«Ακόμα δεν άρχισαν τα πλέι οφ και έγινε… μύλος με το θέμα των διαιτητών.

Ο Βόλος απειλεί να κατέβει με τα δεύτερα, ο Ολυμπιακός ζητά να βρεθούν elite διαιτητές, οι υπόλοιποι τρελαίνονται στην ιδέα να γίνει η πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» απέναντι σε ημιεπαγγελματίες.

Είναι σαφές, πως έχουν υπάρξει λάθος χειρισμοί, καθώς η ίδια η ΕΠΟ συνέδεσε το θέμα των elite διαιτητών με τις αμοιβές, ενώ στην πραγματικότητα δεν έρχονται για άλλους λόγους με τελευταίο τα χρήματα.

Και μέσα σε όλα, στην ΑΕΚ «βράζουν» με τον ορισμό του Νταμπάνοβιτς, καθώς είχαν παράπονα μαζί του στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κι ας νίκησαν με 3-0.»

Ο Παναθηναϊκός θα είχε κάθε λόγο να διαμαρτυρηθεί ανοικτά για τον Νταμπάνοβιτς λόγω του παιχνιδιού με τον Άρη, αλλά δεν ακολουθεί τέτοια πολιτική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News