Παναθηναϊκός: «Μεταγραφή» ενόψει πλέι οφ!
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χαμογελά, καθώς ο παίκτης που έλειπε επέστρεψε για τα καλά!
Αυτό που έλειπε εδώ και δύο μήνες από τον Παναθηναϊκό ήταν το ορθολογικό χτίσιμο του παιχνιδιού από την άμυνα.
Ο τραυματισμός του Μάγκνουσον στο ματς με την ΑΕΚ στις 8 Ιανουαρίου, όπου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στη Stoiximan Super League, πέραν της ηρεμίας, που αφαίρεσε από τα μετόπισθεν, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και στο build up.
Ο Ισλανδός στόπερ έδειξε με την επιστροφή του ότι αποτελεί ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» στο σύνολο του Γιοβάνοβιτς, καθώς με το εκτόπισμα και την πραότητά του προσθέτει ηρεμία στην άμυνα του Παναθηναϊκού, συνεννοείται καλύτερα με τον βασικό του παρτενέρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ το αριστερό του πόδι είναι ικανό να βοηθήσει και δημιουργικά με τη μεταβίβαση της πρώτης πάσας.
Εκτός των άλλων, ο Μάγκνουσον είναι ένα στόπερ, που έχει την πολυτέλεια να αναλαμβάνει τις απευθείας εκτελέσεις στατικών φάσεων, όπως έκανε δύο φορές στο ματς με τον Παναιτωλικό, χωρίς, ωστόσο, να βρει δίχτυα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ