Παναθηναϊκος - Παναιτωλικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/3

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό ολοκληρώνεται την Δευτέρα το απόγευμα (19.30) η 25η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός: Πρέπει να... εμφανιστεί επειγόντως ο Μπερνάρ!

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 25ης αγωνιστικής της Super League

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό ολοκληρώνεται την Δευτέρα το απόγευμα (19.30) η 25η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» μέσα στη Λεωφόρο είναι το φαβορί για το «τρίποντο», όμως θα κληθούν να το αποδείξουν πάνω στο χορτάρι απέναντι σε μια ομάδα που μακριά από το «σπίτι» της έχει κάνει αρκετές ζημιές.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζουν ότι δεν είναι η ώρα να παίξουν με τη φωτιά και φιλοδοξούν να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι τους για να παραμείνουν πρωταγωνιστές στη «μάχη» του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική έμεινε όρθιος (0-0) και μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού παρότι πιέστηκε ασφυκτικά από τον Ολυμπιακό κατάφερε για 6ο σερί ντέρμπι να μην ηττηθεί.

Πλέον, το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να ολοκληρώσουν με δύο νίκες (Παναιτωλικό εντός, Ατρόμητο εκτός) την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα play off για τη τελική «μάχη» του τίτλου.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1.

Παναθηναϊκος – Παναιτωλικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Σε μια… τρελή συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μιλάει για καρότα, βόμβες, τον Μπερνάρντ, τον Κωνσταντέλια και πολλά ακόμα. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης.

Πώς είναι το ποδόσφαιρο στην Αθήνα: «Το επίπεδο έχει σαφώς βελτιωθεί σε σύγκριση με πέρυσι. Οι ομάδες που δίνουν μάχη κόντρα στην κυριαρχία του Ολυμπιακού αυξήθηκαν. Η 5άδα της κατηγορίας, αν έπαιζε στην Ιταλία, θα εξασφάλιζε την παραμονή. Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από τις τρεις ομάδες της Αθήνας και τις δύο της Θεσσαλονίκης, οι άλλες 8-9 δυσκολεύονται.

Στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά δικαιώματα φέρνουν λιγότερα χρήματα από την Ιταλία. Μπορεί να γίνουν συμφωνίες με μία από τις δύο τηλεοπτικές εταιρείες της χώρας, αλλά αναλογικά μιλάμε για χαμηλότερα έσοδα. Εδώ, αν δεν είσαι από τις ομάδες της Αθήνας, είναι δύσκολο να σκεφτείς να ξοδέψεις δύο εκατ. ευρώ για έναν παίκτη».

Τι θα πεις σε έναν Ιταλό για ένα ντέρμπι της Αθήνας: «Μπορείτε να αναφερθείτε σε ό,τι συμβαίνει στις εξέδρες. Ήμασταν στην έδρα του Ολυμπιακού, υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα κάθε φορά. Πέταξαν μερικά καρότα στο γήπεδο. Εκτίμησα και τα καρότα, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο άλλο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ, έπεσαν βόμβες κοντά στην εστία μου».

Πώς είναι ο αέρας στην πράσινη πλευρά της Αθήνας; Μπορείς να κατακτήσεις το πρωτάθλημα: «Ούτε εμείς αλλά ούτε ο σύλλογος περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν στην κορυφή στα τέλη Φεβρουαρίου. Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο, περάσαμε στα προκριματικά της Conference League, αλλά αποκλειστήκαμε αμέσως. Το 2023 είχαμε στόχο να βελτιωθούμε. Αν όντως κατακτήσουμε τον τίτλο θα είναι ένα θαύμα.

Κατά μία έννοια, αυτή η σεζόν είναι μια επιβεβαίωση της προόδου που υπάρχει από πέρυσι. Αναλογικά, βλέπω τον Παναθηναϊκό ως την Μίλαν του Στέφανο Πιόλι. Προσπαθεί πάντα να βελτιώνεται και καλείται να επιβεβαιώσει ό,τι καλό έγινε την περασμένη χρονιά μετά από σερί δύσκολες σεζόν».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr