Παναθηναϊκός: Μεγάλος κίνδυνος με Πέρεθ!

Ενα από τα βασικά γρανάζια του Παναθηναϊκού κινδυνεύει να χάσει σημαντικό ματς λόγω καρτών!

Παναθηναϊκός: Αρκούσαν δύο... αυτογκόλ για να τον «κλωτσήσουν» από τη διεκδίκηση!

Κίτρινος… κίνδυνος στον Παναθηναϊκό με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται στο όριο, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθούν ακόμη μία τότε θα χάσουν ένα παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις κίτρινες κάρτες έχουν οι Σένκεφελντ, Τσέριν, Μπερνάρ και Μπρινιόλι, οι οποίοι αν δουν ακόμη μια κίτρινη δεν θα παίξουν στο Περιστέρι ενώ αν τιμωρηθούν κόντρα στον Ατρόμητο θα χάσουν τη σέντρα των πλέι οφ.

Από την άλλη, μεγαλύτερος είναι ο… συναγερμός για τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος έχει δεχτεί έξι κάρτες.

Αυτό σημαίνει ότι αν αντικρίσει άλλη μία στο παιχνίδι της Δευτέρας θα συμπληρώσει εφτά συνεπώς θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές μία για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και μία στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Και αυτό γιατί ενώ οι παίκτες μπαίνουν καθαροί στην έξτρα διαδικασία κουβαλούν τυχόν ποινές που εκκρεμούν από την κανονική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News