«Κόστισε» στον Παναθηναϊκό η απουσία του Βέρμπιτς!

Βέρμπιτς: «Υπάρχει έξτρα κίνητρο με την ΑΕΚ, γιατί είμαστε αήττητοι»

Με τον Μαντσίνι να μην πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης και τον Κλεϊνχέισλερ να μη βρίσκεται στο 100%, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν τον καλό Βέρμπιτς στο Φάληρο για να πάρει το τρίποντο!

Τίποτε δεν πάει καλά στον Βέρμπιτς που – και για προσωπικούς λόγους – δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης».

Όμως, ακόμη παραπάνω, δυσαρεστήθηκε και ο Γιοβάνοβιτς που δεν είχε στη διάθεσή του τον Σλοβένο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά.

Στην πράσινη «αντεπίθεση» στο 70′ για να πάρει η ομάδα το τρίποντο, την προσπάθεια των Πούχατς – Σπόραρ, θα μπορούσε να υποστηρίξει και ο Βέρμπιτς, ο οποίος βγήκε «εκτός» μάχης δύο μέρες πριν το ντέρμπι.

Ο Μαντσίνι δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι και καταπολεμήθηκε επιτυχώς από τους αντιπάλους του.

Ο Κλεϊνχέισλερ πρόλαβε οριακά το ντέρμπι και ο Γιοβάνοβιτς δε ρίσκαρε να τον ρίξει στη μάχη στο τελευταίο απαιτητικό 20λεπτο.

Αν ο Βέρμπιτς ήταν έτοιμος, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φέρει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στη νίκη.

Ενδεχομένως, εκείνος να είχε πάρει σωστές επιλογές σε 2-3 αντεπιθέσεις και να ερχόταν το πολυπόθητο τέρμα… τίτλου!

Συνεπώς, δεν είχε μόνον ο Ολυμπιακός σημαντική απουσία (Χάμες), αλλά και ο Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News