Σπάθας: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Παλάσιος – Σωστά φωνάζει ο Μπέος!» (vid)

Θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις από τη Λεωφόρο πήρε ο Ηλίας Σπάθας.

Σπάθας: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Παλάσιος - Σωστά φωνάζει ο Μπέος!» (vid)

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας Ηλίας Σπάθας σχολίασε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live» τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο.

Αναλυτικά:

«Διαιτησία φωτιάς και σιδήρου. Ο διαιτητής Φωτιάς άναψε… φωτιές. Δεν υπάρχει παράβαση στο χέρι του Εσκοβάλ. Υπάρχει σωστά κίτρινη κάρτα στον Σι (σ.σ η πρώτη). Δεν υπάρχει πέναλτι στον Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στη φάση με τον Βαγιαννίδη για τον Βόλο. Δεν πήρε σωστή απόφαση ο Φωτιάς στη φάση με τον Παλάσιος, τον χτυπάει και ο τερματοφύλακας και ο αμυντικός. Και ο Μπέος θα έδινε την παράβαση.

Στο VAR δεν καλούν τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση στη φάση. Υπάρχει και κίτρινη κάρτα, κόκκινη στον Σι. Ορθώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει πέναλτι στην πρώτη φάση με τον Χουάνκαρ.

Δικαιολογημένα ο Μπέος διαμαρτύρεται για το πέναλτι του Παναθηναϊκού στη φάση με τον Παλάσιος. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δείχνει διάθεση να συνεχίσει στη φάση. Δόθηκε πέναλτι που δεν ήταν, δικαιολογημένα φωνάζει η ομάδα του Βόλου.

Στη δεύτερη φάση με τον Χουάνκαρ, υπάρχει πέναλτι, όμως, σωστά ήρθε η ενημέρωση για το οφσάιντ.»

Δείτε παρακάτω:

Ο Παναθηναϊκός, σε μία από τις πιο πλήρεις εμφανίσεις του, εκμεταλλεύτηκε το κατάμεστο “Απόστολος Νικολαΐδης” και το αριθμητικό του πλεονέκτημα, επικρατώντας με 2:0 του Βόλου ΝΠΣ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ανώτερη στη Λεωφόρο, κάνοντας συνολικά 33 τελικές και λύγισε την αντίσταση του Κλέιμαν και του Βόλου ΝΠΣ.

Έτσι, πέτυχε την τέταρτη φετινή νίκη -σε ισάριθμα παιχνίδια- κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, αλλά και την τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 54 βαθμούς, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Exit mobile version