Νικολακόπουλος: «Χωράφι το γήπεδο της Λαμίας – Πολλές κίτρινες κάρτες πριν τον Παναθηναϊκό» (vid)

Το παράπονό του για τις κάρτες εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Νικολακόπουλος: «Χωράφι το γήπεδο της Λαμίας - Πολλές κίτρινες κάρτες πριν τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση από τη Φθιώτιδα, νικώντας τη Λαμία με σκορ 3-0 και μειώνοντας την απόσταση από την ΑΕΚ προσωρινά στον έναν βαθμό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στη Λαμία, τονίζοντας πως δεν ήταν μία πλήρως ικανοποιητική απόδοση, ωστόσο δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική με βάση τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του «ΔΑΚ Λαμίας», τον οποίο χαρακτήρισε «ντροπιαστικό για την Σουπερλίγκα».

Όσον αφορά τα απολύτως αγωνιστικά, επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ άσχημα και είναι τυχερός που το σουτ του Τζανδάρη κατέληξε στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν όμως και άτυχοι με τα δύο δικά τους δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι να βρουν τελικά λίγο πριν την ανάπαυλα το γκολ με τον Σαμασέκου.

Σε παικτικό επίπεδο, τόνισε πως οι Σαμασέκου και Μπιέλ ίσως πάρουν ψυχολογία μετά τα γκολ που πέτυχαν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ραμόν, τον οποίο χαρακτήρισε «άτσαλο» αλλά «με πολλή ενέργεια και aggresive».

Σχολίασε ακόμα την ευκολία με την οποία έβγαζε κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού ο διαιτητής Κατοίκος μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, μίλησε για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που αποχώρησε με αλλαγή στο τέλος, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

YouTube video player

Exit mobile version