Βαρούχας: Πήρε θέση για κόκκινη και πέναλτι στο Παναθηναϊκός-Βόλος (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στην ΕΡΤ, τις διαιτητικές αποφάσεις στο Παναθηναϊκός-Βόλος.

Βαρούχας: Πήρε θέση για κόκκινη και πέναλτι στο Παναθηναϊκός-Βόλος (vid)

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Βόλου με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κι αποσπάστηκε ξανά με 4 βαθμούς απ’ την ΑΕΚ, η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρίποντο χάρις στα γκολ των Κουρμπέλη και Σπόραρ (πέναλτι), ενώ είχαν και δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο) με τον Παλάσιος.

Οσα σχολίασε o Βαρούχας για το πέναλτι που δόθηκε στο Τριφύλλι, αυτά που ζήτησαν οι πράσινοι, αλλά και την κόκκινη κατά του Βόλου.

Δείτε παρακάτω:

YouTube player

Τα γκολ

Η επιμονή του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε στο 59’ μετά από φάση διαρκείας. Από το «γέμισμα» του Μπερνάρ, ο Παλάσιος κατέβασε την μπάλα, έπαιξε το ένα-δύο σε μικρό χώρο με τον Βαγιαννίδη και με χαμηλό γύρισμα «έστρωσε» προς τον Κουρμπέλη που έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Με «φτερά» στα πόδια μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα στον Βόλο των δέκα παικτών και στο 67’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παλάσιος από τον Σιέλη, το οποίο επιβεβαίωσε και το VAR.

Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση απ’ την άσπρη βούλα στο 69’ και δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-0 και βρίσκοντας δίκτυα και στο 4ο εφετινό παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα της Μαγνησίας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Exit mobile version