Σκόραρε με τη φανέλα της Κρουζέιρο ο Ματέους Βιτάλ (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Σκόραρε με τη φανέλα της Κρουζέιρο ο Ματέους Βιτάλ (vid)

Το… κερασάκι στην τούρτα της Κρουζέιρο πρόσθεσε ο Ματέους Βιτάλ στην άνετη νίκη της ομάδας του με 4-0 εκτός έδρας απέναντι στην Βίλα Νόβα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Ζιλμπέρτο Ολιβέιρα σε εκρηκτική φόρμα , μιας και εκείνος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το 4ο τέρμα της Κρουζέιρο σημείωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με κοντινή εκτέλεση.

Ο Βιτάλ κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, η οποία είχε συμφωνηθεί με την Κορίνθιας.

Όταν επέστρεψε στην Βραζιλία, ο Βιτάλ πήρε ορισμένες ευκαιρίες στην Κορίνθιανς, αλλά ο Βίτορ Περέιρα τον «πάγωσε», προτού παραχωρηθεί στην Κρουζέιρο, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Στην Ελλάδα ο υποσχόμενος μεσοεπιθετικός σκόραρε 1 γκολ πρωταθλήματος (με πέναλτι) απέναντι στον Βόλο κι άλλα 2 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

Είναι σαφές ότι στον φετινό Παναθηναϊκό με Μαντσίνι-Βέρμπιτς-Μπερνάρ, ο Βιτάλ δεν θα μπορούσε να βρει τη δική του θέση στο ρόστερ.

Να σημειωθεί ότι η χρηματική αξία του 25χρονου ποδοσφαιριστή έχει μειωθεί κατά 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρσι, και εντοπίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version