Παναθηναϊκός: Χρήσιμες μεταγραφές κι όταν δεν παίζουν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τον Γενάρη δυο χρήσιμους παίκτες: ο ένας, ο πυραυλοκίνητος Μαντσίνι παίζει παντού (εκτός από φορ) κι ο δεύτερος, ο χρήσιμος Κλεϊνχέισλερ έβαλε ήδη ένα γκολ κι έκανε τον Παλάσιος να είναι στην τσίτα, βλέποντας ότι μπορεί να του φάει τη θέση στην 11άδα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιτέλους... γέμισε ο πάγκος

Ο Ούγγρος ήταν να παίξει βασικός το Σάββατο αλλά νιώθοντας ενοχλήσεις μπήκε στη θέση του ο Αργεντινός κι ήταν καταπληκτικός.

Από το λίγο που προλάβαμε να δούμε από τον πρώην άσο της Όσιγιεκ ο τύπος δείχνει μαχητικός, μπαλαδόρος, πιστός στρατιώτης, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει την τακτική ωριμότητα του Σεμπάστιαν, την πληρότητα του Αϊτόρ και την σοφία του Μπερνάρ.

Η παρουσία του ,ωστόσο, υποχρέωσε τον κόουτς να ανοίξει το rotation στέλνοντας μηνύματα σους υπόλοιπους.

Μέχρι πρότινος η επιλογή στα ίδια και στα ίδια πρόσωπα στοίχισαν βαθμούς.

Είναι λογικό, οι ίδιοι τραβούσαν τόσο καιρό κουπί και κάποια στιγμή κλάταραν.

Οι ενισχύσεις είναι καλές ακόμα κι όταν δεν παίζουν γιατί σφίγγουν τα γάλατα κι ανεβάζουν κατά πολύ τον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Ο Παλάσιος σήμερα ας πούμε…πετάει!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr