Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Πούχατς ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Πολωνίας και φαίνεται πως τσεκάρει τον αριστερό μπακ του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Πούχατς ο Σάντος

O Τιμοτέους Πούχατς ήταν βασικός στην Πολωνία μέχρι το καλοκαίρι, όμως το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν στην Ουνιόν Βερολίνου κόστισε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Ο 23χρονος αριστερός μπακ ενεργοποιήθηκε ξανά στην Αθήνα και φιλοδοξεί να συμπεριληφθεί στις επόμενες κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Το βέβαιο είναι πως ο Σάντος έχει στο μπλοκάκι του τον Πούχατς, θα τον παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα και θα πάρει την απόφαση του.

Το εθνόσημο συνιστά ένα έξτρα κίνητρο για τον Πολωνό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να παίξει καλύτερα, να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να εντυπωσιάσει τον Σάντος με την απόδοση του.

O Πούχατς έχει χριστεί διεθνής 12 φορές, κυρίως όταν αγωνιζόταν στη Λεχ Πόζναν.

Η μεταγραφή του παίκτη στη Bundesliga δεν τον βοήθησε και αντιθέτως, του στέρησε τη θέση.

Το ενθαρρυντικό για τον παίκτη των πρασίνων είναι πως ο Φερνάντο Σάντος έχει πολλούς γνωστούς στην Ελλάδα και θα μαθαίνει εύκολα τα επιτεύγματα του Πούχατς.

Όποτε αν ο Πολωνός αριστερός μπακ τα πηγαίνει καλά αυτόματα θα αυξάνει τις πιθανότητες του να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr