Παναθηναϊκος - Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 18/2

Παλάσιος: Σκόρερ εκτός έδρας αλλά...χαλάλι!

Επικίνδυνη αναμέτρηση περιμένει τον Παναθηναϊκό για την 23η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παναθηναικος – Βολος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 23ης αγωνιστικής της Super League

Επικίνδυνη αναμέτρηση περιμένει τον Παναθηναϊκό για την 23η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ανεβασμένο ψυχολογικά Βόλο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με στόχο να συνεχίσει να μεγαλώνει το νικηφόρο σερί του. Και φυσικά να αυξήσει την πίεση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός-Βόλος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1.

Παναθηναικος – Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της απαντάει στην ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει πως όλες οι παρεμβάσεις του τριφυλλιού είναι διαφανείς και νόμιμες σε αντίθεση με άλλους. H ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της νωρίτερα αφού ξεκαθάρισε ότι θα κάνει έφεση για την απόφαση να κριθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο εντός αγωνιστικών χώρων αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έγιναν.

Η «πράσινη» ΠΑΕ από την άλλη έδωσε την δική της απάντηση τονίζοντας ότι πάντα το τριφύλλι κάνει παρεμβάσεις δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ακολουθούν σκοτεινές διαδρομές. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Οι παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού υπήρξαν πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι προβαίνουν σε μοχλεύσεις στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ιστορία και η δράση καθενός μας είναι γνωστή σε όλους».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News