Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/2)

Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο το απόγευμα (17.00) και η αναμέτρηση στη Λεωφόρο είναι κομβική! Με δεδομένο ότι έχουμε φτάσει στην 23η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Volos – Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο το απόγευμα (17.00) και η αναμέτρηση στη Λεωφόρο είναι κομβική! Με δεδομένο ότι έχουμε φτάσει στην 23η αγωνιστική της Super League.

Το «τριφύλλι», μετά το σπουδαίο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην Άρη (2-1 με ανατροπή), φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί νικών. Προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα που θα προκύψει από το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι» απέναντι στον Άρη επανεμφάνισαν χαρακτήρα «νικητών» και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πέτυχαν σπουδαία ανατροπή σε μια δύσκολη έδρα. Τα οφέλη της νίκης ήταν αρκετά και δεν αφορούν μόνο τους τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι, ανέκτησε τη χαμένη του ψυχολογία, αφού του έλειπε μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τον Βόλο.

Παράλληλα έσπασε η «γκίνια» του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο εξτρέμ από την Αργεντινή βρήκε δίχτυα μετά από 11 ματς πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά είχε σκοράρει στις 29 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού». Επίσης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντάνιελ Μαντσίνι πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και ο Γιοβάνοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Αιτία, το γεγονός ότι απέκτησε μια ακόμη εξαιρετική λύση μεσοεπιθετικά.Panathinaikos Live Streaming

Το πλάνο του Ιβάν για το ματς

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αναμένεται να πάει με τη συνταγή του «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί το δίδυμο Κουρμπέλης-Ρούμπεν. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί βασικός ο Τσέριν, στο κέντρο θα μεταφερθεί ο Μπερνάρ.

Στην κορυφή της επίθεσης ο φορμαρισμένος Φώτης Ιωαννίδης είναι φαβορί έναντι του Σπόραρ. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Μαντσίνι και αριστερά ένα εκ των Κλεϊνχέισλερ ή Παλάσιος. Αμφότεροι είναι σε καλή κατάσταση, λόγω παλαιότητας και ψυχολογίας, φαβορί για φανέλα βασικού είναι ο Αργεντίνος εξτρέμ.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Ανεβασμένος ο Βόλος

Ο Βόλος το τελευταίο διάστημα έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Μάλιστα, οι δύο σερί νίκες με Λεβαδειακό (εκτός 0-3) και Ατρόμητο (εντός 2-1) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η ομάδα της Μαγνησίας με το «εξάποντο» απέναντι στους Περιστεριώτες, εδραιώθηκε στις θέσεις των πλέι οφ. Και αισιοδοξεί για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σ’ έναν από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, χαμογελάει ξανά έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα. Αυτό φάνηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει. Κι εμείς αυτό περιμέναμε. Τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα με τον Ατρόμητο πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας για τα πλέι οφ».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια από τις πιο εντυπωσιακές νίκες του κόντρα στον Βόλο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 5-1, ενώ οι δύο ομάδες φέτος συναντήθηκαν και στο Κύπελλο με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζουν δύο νίκες (0-2 στον Βόλο και 3-1 στη Λεωφόρο).Παθηναικος Live Streaming

Η «πράσινη» αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Την αποστολή για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Παναθηναϊκού με τον Βόλο ανακοίνωσε ο προπονητής των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και την προπόνηση της Παρασκευής (17/2).

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε για ακόμη μια φορά ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, παρότι τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Aναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Super League

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία θα κρατηθεί πριν από την έναρξη όλων των αναμετρήσεων της 23ης αγωνιστικής της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League.

«Σε όλους τους αγώνες της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία».

Σάρλια: «Πέσαμε σε μαύρη τρύπα, αλλά επιστρέψαμε»

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στόπερ του «τριφυλλιού».

Για τη νίκη επί του Άρη: «Κάθε νίκη είναι σημαντική όταν πρόκειται για βαθμούς. Γιατί η κατάσταση είναι «σφιχτή» στην κορυφή, αλλά χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο για να επιστρέψουμε ψυχολογικά. Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία μετά από μια ελαφρώς χειρότερη είσοδο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι καλό που φτάσαμε στην κατάκτηση των βαθμών με τον δύσκολο τρόπο και με ανατροπή. Η οποία μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο’».

Το πρωτάθλημα: «Όταν κάτι πηγαίνει καλά, είναι συνήθως ένας συνδυασμός καλών περιστάσεων. Και όταν δεν πάει, είναι ένας συνδυασμός ατυχών περιστάσεων. Είναι όλα φυσιολογικά. Έχεις λίγο καλύτερες και λίγο χειρότερες περιόδους στο ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να πάμε κάπου. Δεν περιμέναμε να κρατήσει τόσο πολύ, πέσαμε σε μια μαύρη τρύπα.

Ακόμη περισσότερο από τα αποτελέσματα, μας ανησύχησε το γεγονός ότι δεν παίζαμε καλά. Νομίζω ότι θα είναι μια “μάχη” μέχρι το τέλος. Περιμένω ότι ο Ολυμπιακός θα πλησιάσει εμάς και την ΑΕΚ. Ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει καλά κι ας τα “χάλασε” τη Δευτέρα. Περιμένω ότι τρεις, ίσως και τέσσερις ομάδες θα είναι στη “μάχη” μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και θα έλεγα ότι τον τίτλο θα τον κερδίσει αυτός που θα καταφέρει να μείνει πιο ήρεμος. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει το ποιοτικότερο υλικό και το καλύτερο μομέντουμ, αλλά όλα κρίνονται σε μικρό διάστημα. Σε δύο εβδομάδες κάποια πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Όσοι είμαστε στην κορυφή παίζουμε μεταξύ μας στις επόμενες αγωνιστικές. Ωστόσο, υπάρχουν και τα play-off και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί εκεί».

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν με πείραξε όταν όλο το γήπεδο αποδοκίμασε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στο επόμενο ματς γυρίσαμε το διακόπτη και κερδίσαμε το παιχνίδι. Σημαίνει πολλά για μένα και για όλη την ομάδα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι είναι πάντα μαζί μας».

Την παρουσία του στο «τριφύλλι»: «Όταν παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπου υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες, δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι έγινες βασικός και δεν μπορείς να είσαι ήρεμος. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που είναι γνωστό ότι παίζουν επειδή το αξίζουν λόγω της ποιότητας ή της ηλικίας τους. Οι τέσσερις στόπερ μας είναι λίγο πολύ ισάξιοι και πάντα υπάρχει συναγωνισμός ως προς το ποιον θα επιλέξει ο προπονητής. Αν δεν παίζω, είμαι σίγουρα ο πρώτος που έρχεται από τον πάγκο στο κομμάτι της άμυνας, οπότε δεν με πειράζει».

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/18_2_2023_17_00_panathinaikos_volos/47-1-0-28703

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News