Αμφισβητεί τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Κόλκας: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο δεύτερο γκολ!»

Καρφί… για το γκολ του Παλάσιος έριξε ο Σταύρος Κόλκας με αφορμή το οφσάιντ για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Τρίπολη.

Αμφισβητεί τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Κόλκας: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στο δεύτερο γκολ!»

Ό,τι θυμάται, χαίρεται…

Ο ασπρόμαυρος ρεπόρτερ έριξε μπηχτή για το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης, καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχει καθαρό πλάνο που να δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο Τούκου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

«Δεν είναι το μόνο πλάνο μέσα στο ΣΚ που δεν είδαμε. Και στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, όσες φορές και να το έχει δει, μου είναι σαφές πως η μπάλα δεν μπορεί να μη βρήκε το χέρι του Παλάσιος.

Δεν υπάρχει κανένα πλάνο πίσω από την εστία που θα μας βοηθούσε, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο από κάποια διαφορετική γωνία. Αν υπάρχει, ας μας το δείξουν.», και συνέχισε:

«Αρχικά, εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Βυζομπαλάινεν στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τέτοιος εμετός, με αιφνιδίασε είναι η αλήθεια, όμως είχε και συνέχεια.

Ο Διαμαντόπουλος αυτό που κάνει με τον Λεβαδειακό είναι μνημείο. Και φτάσαμε στης περασμένης Δευτέρας για να κατανοήσουμε πως το πράγμα έχει χοντρύνει.

Κλεμμένοι βαθμοί, προσπάθεια αποκλεισμού στο κύπελλο, πιεστικές καταστάσεις από το πουθενά, όλα με την σφραγίδα της ΚΕΔ.

Και την ίδια στιγμή, εξαφανίζονται πλάνα ανταγωνιστών, παίρνουν πέναλτι επαφές και άμα λάχει και ο τερματοφύλακάς τους δει πρόσφατα το Καράτε Κιντ και δώσει καμιά γονατιά στον αντίπαλο στόπερ εντός περιοχής, στη μούρη κιόλας, απλά είναι Κυριακή.»

Τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/2/2023, 5 μ.μ.), τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 2 μ.μ.
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6, 7 20€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 30€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 40€
5Α, 9, 11 60€
2 80€
3 150€

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Βόλο επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 2 μ.μ.

– Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr