Απίστευτο: Στη Γ' Εθνική Πορτογαλίας ο Αλεξανδρόπουλος!

Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος από αντίπαλος της Τότεναμ… βρέθηκε στο 3ο σε δυναμική πρωτάθλημα της Πορτογαλίας!

Απίστευτο: Στη Γ' Εθνική Πορτογαλίας ο Αλεξανδρόπουλος!

Το πόσο δύσκολα είναι τα δεδομένα για ένα νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό γνώρισε από το πρώτο εξάμηνο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού έκανε φέτος, το όνειρό του πραγματικότητα, μιας και έκανε ντεμπούτο στο Champions League, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η επιθυμητή για εκείνον.

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ ναι μεν , έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Αλεξανδρόπουλο, ωστόσο, θεωρεί πως εκείνος χρειάζεται μπόλικη δουλειά και επιβάλλεται να ξεκινήσει από τα χαμηλά.

Έτσι, λοιπόν, ο «Αλεξανδρό» με 119 λεπτά «στα αστέρια» και συμμετοχές με Τότεναμ, Άιντραχτ και Μαρσέιγ, βρέθηκε στη Β’ ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αγωνίστηκε σε παιχνίδι τρίτης (!) κατηγορίας κόντρα στην Αμόρα!

Ο 21χρονος μέσος αγωνίστηκε για 87 λεπτά και έγινε αλλαγή στο τέλος από τον προπονητή του, ενώ η δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ ηττήθηκε με 2-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας – σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr – προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του Αλεξανδρόπουλου, όμως, το Τριφύλλι δεν επέλεξε να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς δουλεύει ένα πρότζεκτ με μη δανεικούς παίκτες, εκτός κι αν υπάρχει κάποια οψιόν για το μέλλον.

Τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/2/2023, 5 μ.μ.), τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 2 μ.μ.
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
6, 7 20€
1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 30€
1Α, 5Β, 8Α, 12Α 40€
5Α, 9, 11 60€
2 80€
3 150€

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον Βόλο επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 2 μ.μ.

– Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr