Ρότσα: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν μια διαφορετική ομάδα στα πλέι οφ» (vid)

Ρότσα: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δουν μια διαφορετική ομάδα στα πλέι οφ» (vid)

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε στην «Ώρα του Σωτήρη» για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο προπονητής του Θεσπρωτού αναφέρθηκε κυρίως στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στην μεγάλη της νίκη στη Θεσσαλονίκη του Άρη και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός συνεχώς θα βελτιώνεται και είπε χαρακτηριστικά πως στα πλέι οφ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δουν ένα διαφορετικό Παναθηναϊκό, σαφώς πιο βελτιωμένο και πως οι “πράσινοι” μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος φέτος το πρωτάθλημα της Super League, μετά βέβαια από πολύ καιρό ξανά.

Για τον Αϊτόρ: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει και ο παίκτης μπορεί να επανέλθει μετά από το διάστημα αποχής. Έκανε πάρα πολύ καλά ο Παναθηναϊκός που τον ανανέωσε, γιατί έχει να δώσει πάρα πολλά.»




Για τον Μαντσίνι: «Είναι μια ποιοτική προσθήκη. Στον Άρη δεν έκανε πρωταθλητισμό, στον Παναθηναϊκό κάνει. Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος , είναι για λίγους. Στον Παναθηναϊκό όταν ήμουν εγώ, πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να κάνουν πρωταθλητισμό.»

Δείτε παρακάτω:

Η συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 διανύει ήδη την δική του εβδομάδα, η οποία άρχισε με τη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με τους προπονητές και τους αρχηγούς των οχτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το «παρών» έδωσαν και αναφέρθηκαν στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε στη δική του τοποθέτηση ότι: «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάση στο Κύπελλο».

Από μέρους του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr