Το πείραγμα του Τσουβέλα στον Ιωαννίδη για το «ντεμαράζ» και η ΕΠΙΚΗ απάντηση! (pic)

Το πείραγμα του Τσουβέλα στον Ιωαννίδη για το «ντεμαράζ» και η ΕΠΙΚΗ απάντηση! (pic)

Κύμα γέλωτος σήκωσε η αντίδραση του Φώτη Ιωαννίδη, όταν άκουσε τη λέξη «ντεμαράζ» από δημοσιογράφο της ΕΡΤ σε σχετική ερώτηση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. 

Αν χάσατε το στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του Έλληνα σέντερ φορ του Τριφυλλιού, εκείνος παραξενεύτηκε στη λέξη «ντεμαράζ» και ζήτησε από τον δημοσιογράφο του κρατικού καναλιού την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο, η αντίδρασή του ήταν εκείνη που «λύγισε» τους τηλεθεατές.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ιωαννίδης έγραψε μετά το «διπλό» των πρασίνων «Συνεχίζουμε με πίστη!» και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αστεία στιγμή.

«Ντεμαράζ» έγραψε αρχικά ο πράσινος κωμικός για να έρθει η επική απάντηση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού: «είχα την εντύπωση ότι ξεκινήσαμε στα ελληνικά!». Τότε, ο Τσουβέλας συνέχισε γράφοντας: «Το ντεμαράζ στην Άρτα είνι το δενμπράζ».

Όπως καταλαβαίνετε, τα Likes «έπεσαν» βροχή στη συγκεκριμένη ανταλλαγή σχολίων με τους ακόλουθους να λιώνουν στο γέλιο.

Ακόμα, στην ανάρτηση του assist-man στο γκολ του Μαντσίνι σχολίασε ο «πράσινος» μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από το Survivor: «Τώρα που γύρισα μην φοβάσαι τίποτα», ανέφερε για να συνεχίσει ο Φώτης: «Έφυγε ένα βάρος, ησυχάσαμε.».

Τέλος, ο Σωτήρης Νίνης έστειλε μήνυμα στήριξης στον παίκτη του Τριφυλλιού ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Δείτε παρακάτω:

Το πείραγμα του Τσουβέλα στον Ιωαννίδη για το «ντεμαράζ» και η ΕΠΙΚΗ απάντηση! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr