Το πείραγμα του Τσουβέλα στον Ιωαννίδη για το «ντεμαράζ» και η ΕΠΙΚΗ απάντηση! (pic)
Κύμα γέλωτος σήκωσε η αντίδραση του Φώτη Ιωαννίδη, όταν άκουσε τη λέξη «ντεμαράζ» από δημοσιογράφο της ΕΡΤ σε σχετική ερώτηση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.
Αν χάσατε το στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του Έλληνα σέντερ φορ του Τριφυλλιού, εκείνος παραξενεύτηκε στη λέξη «ντεμαράζ» και ζήτησε από τον δημοσιογράφο του κρατικού καναλιού την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο, η αντίδρασή του ήταν εκείνη που «λύγισε» τους τηλεθεατές.
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ιωαννίδης έγραψε μετά το «διπλό» των πρασίνων «Συνεχίζουμε με πίστη!» και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αστεία στιγμή.
«Ντεμαράζ» έγραψε αρχικά ο πράσινος κωμικός για να έρθει η επική απάντηση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού: «είχα την εντύπωση ότι ξεκινήσαμε στα ελληνικά!». Τότε, ο Τσουβέλας συνέχισε γράφοντας: «Το ντεμαράζ στην Άρτα είνι το δενμπράζ».
Όπως καταλαβαίνετε, τα Likes «έπεσαν» βροχή στη συγκεκριμένη ανταλλαγή σχολίων με τους ακόλουθους να λιώνουν στο γέλιο.
Ακόμα, στην ανάρτηση του assist-man στο γκολ του Μαντσίνι σχολίασε ο «πράσινος» μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από το Survivor: «Τώρα που γύρισα μην φοβάσαι τίποτα», ανέφερε για να συνεχίσει ο Φώτης: «Έφυγε ένα βάρος, ησυχάσαμε.».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤέλος, ο Σωτήρης Νίνης έστειλε μήνυμα στήριξης στον παίκτη του Τριφυλλιού ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα! Στον ΠΑΟΚ ο Οσμάν - Τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός
- Αποχωρεί ο Οσμάν από τον Παναθηναϊκό - Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου (pic)
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Φαν Ντρόγκελεν και η εναλλακτική που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Εκεί θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση μετά το «ναυάγιο» με Γένσεν
- Μπακασέτας: Ελληνική ομάδα πρώτο φαβορί - Τι λένε οι μπουκ