Νικολογιάννης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν την ίδια γραμμή κατά του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν την ίδια γραμμή κατά του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την κοινή… προπαγανδιστική γραμμή ΟΣΦΠ και ΑΕΚ κατά του Παναθηναϊκού με αφορμή το παιχνίδι στο Βικελίδης.

Αναλυτικά:

«ΑΕΚ και Ολυμπιακός σήμερα σαν μία ομάδα, σαν μία γραμμή είπαν ακριβώς τα ίδια για μία φάση χθες στο παιχνίδι με τον Αρη. Για ένα χέρι του Παλάσιος που ήταν φάουλ και όχι πέναλτι και στη συνέχεια άλλαξε δύο φορές κατοχή η μπάλα και βγήκε και κόρνερ πριν μπει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Αστείο και να το συζητάμε. Σε λίγο θα λέμε για το πλάγιο πριν το φάουλ, πριν το πλάγιο που δεν δόθηκε πριν από ένα γκολ.

Με μία φωνή όμως. Ό,τι έλεγε χθες ο Σπάθας και ο επίσημος Ολυμπιακός έλεγε σήμερα η ΑΕΚ. Φιλαράκια κατά του Παναθηναϊκού. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.




Όπως έχω ξαναγράψει. Και η διαρροή για τον Μαντσίνι και άλλες πρακτικές και μεθοδεύσεις της διοίκησης της ΑΕΚ είναι ίδιες με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και η προσπάθεια να πάρει παιχνίδι στα χαρτιά.

Οπότε όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός σπαθένια, ματώνοντας και παίζοντας μόνο επίσημα παιχνίδια δεν το αντέχουν. Και βγάζουν και ίδιες αντιδράσεις για μία ανύπαρκτη φάση.

Από την άλλη όταν φωνάζουν για τον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πάει καλά. Πάντα τέτοια παιδιά και περαστικά….

Πεναλτιακός διαβάζαμε, ακούγαμε από τους αντιπάλους όλο αυτό το διάστημα απαξιώνοντας τις νίκες του Παναθηναϊκού και επειδή οι “πράσινοι” έπαιρναν πέναλτι που ήταν έστω και μέσω var.

Κοιτάω σήμερα τα πέναλτι και τι βλέπω; 8 πέναλτι η ΑΕΚ, 7 πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Τι έγινε μάγκες; Εσείς που γράφατε και λέγατε πεναλτιακό τον Παναθηναϊκό τόσο καιρό, θα πείτε το ίδιο και για την ΑΕΚ, η σήμερα είναι απλά Δευτέρα;»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr